Welkom bij nagelstudio Beauty by Lot

Kunnen uw nagels en nagelriemen wel wat verzorging gebruiken? Breng dan eens een bezoek aan mijn gezellige nagelstudio Beauty by Lot in Pijnacker. Bij mij kunt u terecht voor een heerlijke manicure of pedicure. Ik, Charlotte van Velzen, sta voor u klaar. Al van jongs af aan heb ik een enorme passie voor uiterlijke verzorging. Deze passie heeft ertoe geleid dat ik in 2015 mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste en Allround Make-up artist heb behaald. Maar dat is nog niet alles. Ik heb namelijk ook diverse specialisaties behaald en ik volg regelmatig trainingen om mijn kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Beauty by Lot is een professionele, sfeervolle schoonheidssalon aan huis in Pijnacker.

Contact ons

Manicure en pedicure

 Bij mijn salon kunt u zowel voor een manicure als een pedicure terecht. Wist u dat een regelmatige manicure of pedicure grote voordelen met zich meebrengt voor uw gezondheid en welzijn? Zo krijgt u bij mij bijvoorbeeld een ontspannende massage, welke de bloedcirculatie en mobiliteit van de gewrichten helpt verbeteren. Daarnaast wordt de kans op infecties aan de nagels verkleind en blijft de gezondheid van de nagels goed. Een scrub zorgt er bovendien voor dat de nagels sterker en gezonder worden middels stimulatie van nieuwe cellen. Kiest u voor een manicure of pedicure in mijn nagelstudio in Pijnacker, dan worden uw nagels gevijld, nagelriemen schoongemaakt en wordt er gellak of gewone nagellak aangebracht. Ook een scrub en massage behoren tot de behandeling.


 

 

Andere behandelingen schoonheidssalon

 

Wist u dat ik naast een heerlijke manicure en pedicure nog veel meer te bieden heb? Zo kunt u bij schoonheidssalon Beauty by Lot in Pijnacker voor diverse behandelingen terecht. Met ruim vijf jaar ervaring in het vak, mijn diploma en een heleboel specialisaties op zak, bent u in goede, vakbekwame handen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke gezichtsbehandeling? Deze behandeling omvat onder andere een huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, zuiverend masker en een heerlijke ontspannende massage. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor lash lifting, wimperextensions, wenkbrauwen waxen, epileren of verven en spray tanning. Heeft u interesse in een van deze heerlijke behandelingen? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.


 

Maak een afspraak
agelstudio Pijnacker


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram