Nouvital Cosmetics


Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In onze cosmetica verwerken wij de beste en meest innovatieve werkstoffen, en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.


 Nouvital Cosmetics gebruikt met trots al 9 jaar Prebiotica in hun producten, en zijn zelfs het eerste cosmetica merk in Nederland dat prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan de cosmetica kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.


ALPHA-H 
Waarom Alpha-H?


Waar zelfs dermatologen 25 jaar geleden nog huiverig waren om te werken met fruitzuren, zijn ze anno nu niet meer weg te denken als het gaat om huidverbetering. En dat is waar het bij Alpha-H om draait. Of het nu gaat om zware acne (zoals bij oprichtster Michelle), hyperpigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes of rimpeltjes, een vale teint, een vermoeide (rokers)huid of littekens: fruitzuren zijn dé sleutel tot huidverbetering. Daarom vormen alpha- en beta hydroxyzuren (AHA’s en BHA’s) als glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en amandelzuur de basis van onze huidverbeterende producten en behandelingen; waarbij glycolzuur hun absolute favoriet is. Hierdoor zijn de ALPHA-H producten in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering.
Door te variëren met verschillende fruitzuren, verschillende percentages en verschillende pH-waarden creëren we producten in verschillende sterktes. Hierdoor hebben wij voor elke huid en elk probleem een geschikt product om het huidverbeteringstraject in gang te zetten. En kan er met elke klant stapsgewijs 'op maat’ worden gewerkt aan (verdere) gewenning en optimaal resultaat.


  • Dierproefvrij
  • Transparant over alle ingrediënten en grondstoffen
  • Lokaal geproduceerde grondstoffen
  • Vrij van parabenen/sulfaten
  • Vrij van plastic micro beads
  • 100% recyclebaar
  • Vrij van palmolie
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram