Over schoonheidssalon Beauty by Lot in Pijnacker

Maar bij wie komt u eigenlijk terecht wanneer u kiest voor mijn schoonheidssalon in Pijnacker? Maakt u zich vooral geen zorgen, want u bent bij mij in goede handen. Mijn naam is Charlotte van Velzen en uiterlijke verzorging is al van jongs af aan mijn grootste passie. Ik heb in 2015 dan ook mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste en Allround Make-up artist behaald. Daarnaast heb ik ook tal van specialisaties behaald, waaronder acne, bindweefselmassage, lash lifting en wimperextensions. Bij mijn schoonheidssalon staat resultaat en ontspanning centraal.

Contact ons

 


 

Gezichtsbehandelingen en massages

 

Aangezien ik het vak als geen ander ken, weet ik dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Naast mijn opleiding en behaalde specialisaties volg ik dan ook regelmatig trainingen. Met ruim vijf jaar ervaring in het vak, kunt u bij mij voor uiteenlopende behandelingen terecht. Zo kunt u bij mij terecht voor een ruim aanbod aan facials, waaronder huidverzorgende en huid verbeterende gezichtsbehandelingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke bindweefselmassage? Middels deze behandeling worden verklevingen in het bindweefsel losgemaakt, wat resulteert in een betere doorbloeding en celvernieuwing. Een bindweefselmassage is dan ook ideaal om de conditie van uw huid te verbeteren, en daar gaat het u uiteindelijk om, toch? Daarnaast kunt u ook genieten van een heerlijke massage van bijvoorbeeld uw nek of rug.

 


Andere behandelingen 

 

Naast gezichtsbehandelingen en massages heeft mijn schoonheidssalon nog veel meer te bieden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nagelstudio in Pijnacker voor een pedicure of manicure? Ook dan kan ik u helpen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie gellak manicure, inclusief nagels vijlen, schoonmaken, handscrub, handmassage én nagelriemverzorging. Maar dat is nog niet alles. Want ook voor lash lifting, wimperextensions en brow lifting kunt u bij Beauty by Lot terecht. Lash lifting is een nieuwe trend welke vele voordelen met zich meebrengt. Zo zorgt het voor mooie, lange en natuurlijke wimpers, welke ideaal zijn wanneer u geen mascara meer wilt gebruiken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie of het boeken van een heerlijke behandeling!


 

Maak een afspraak
Schoonheidssalon Pijnacker


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram